Cautare

1624 de rezultate pentru "cojoc marian" (4.26 secunde)
lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formațiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fața de provocarile anti-romanesti In scrisoarea senatorului de Satu Mare i se reproseaza lui Zgonea declarațiile potrivit carora nu a fost deranjat de arborarea drapelului secuiesc la Baraolt:
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
In data de 05.12.2013 senatorul Valer Marian a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica, o plangere penala impotriva mea, in calitate de lider al Grupului Parlamentar PSD din Senat si a domnului Victor Ponta, in calitate de presedinte al Partidului Social Democrat pentru o potentiala savarsire a infractiunii de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid. ... Avem nevoie acum sa fim uniti, sa sustinem guvernul si sa continuam masurile bune pentru oameni in acesti doi ani - mesajul lui Catalin Marian Radulescu.
Marian Neacsu a fost reales secretar general cu 3063 voturi. ... Marian Neacsu Vicepresedinti - Regiunea Bucuresti-Ilfov: ... Mirela Furtuna si Marian Oprisan - Regiunea Nord-Est:
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
"Este pentru prima data dupa 16 ani cind, din punct de vedere turistic, balanta de plati este pozitiva, in primele 11 luni, inregistrindu-se un excedent de circa 150 milioane de euro ", a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian.
Presedintele Autoritatii Nationale de Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, a declarat ca institutia pe care o conduce ar putea face un demers oficial la Ministerul Mediului de reanalizare a contractelor prin care s-au inchiriat plajele.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
Presedintele Intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM) din Galati, Marian Filimon, crede ca lumea s-a rasturnat cu susul in jos, in conditiile in care salariatii care lucreaza in sectorul bugetar sint platiti mai bine decit cei din domeniul privat care produce profit.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR), Marian Filipoiu, a declarat ca anul trecut peste 4.500 de IMM au dat faliment din cauza acestor controale, in crestere cu 45% fata de 2005.
Acuzatii nu au comentat, dar Primaria Craiova ne-a transmis prin purtatorul de cuvânt Carmen Licu o explicatie a sefului Serviciului coorodonare asociatii, Marian Giubelan:
Acuzatii nu au comentat, dar Primaria Craiova ne-a transmis prin purtatorul de cuvânt Carmen Licu o explicatie a sefului Serviciului coorodonare asociatii, Marian Giubelan:
Costurile pe care le implica atragerea de fonduri europene, reprezinta aproximativ 5% din valoarea proiectului, a declarat consultantul Marian Stoian.
Decizia de a majora salariul minim pe economie va conduce la cresterea somerilor si alimentarea tensiunilor dintre patronate si sindicate, fiind in contradictie cu directiile europene de limitare a cheltuielilor bugetare si de plafonare a salariilor, a mentionat Marian Milut, presedintele UNPR.
Luni, 22 iunie, la ora 10.00, Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, lanseaza primele trei proiecte strategice finantate din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 (POS DRU).
Fata de aceasta situatie, directorul coordonator al Autoritatii Rutiere Romane, filiala Constanta, Marian Butnaru (foto), este de parere ca o astfel de decizie este aberanta.
Avocatul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, Marian Nazat, si-a inceput pledoaria in fata celor trei judecatori citand "un scriitor american":
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL, ca participarea sa alaturi de doi ministri este primul pas spre normalitate in politica romaneasca, in momentul cand un guvern vine catre un primar din opozitie.
google-analytics.com